Be the genuine you
Elk Meubelstuk, een geschiedenis, een persoonlijkheid.

Voor de ontwikkeling en productie van jouw Intimo Collectie hebben wij een eigen keten opgezet. Een keten samengesteld op basis van vakmanschap, passie en ambitie. Dat zijn de standaarden waarop wij onze partners selecteren om samen tot het allerbeste resultaat te komen. Aan het eind van onze keten staat de belangrijkste persoon: jij, de klant.

Wij geloven in een universeel ontwerp, dat nog vele jaren met je meegaat. Daarom geloven wij ook dat onze ontwerpen door de jaren heen hun eigen geschiedenis creëren. Een ontwerp, een geschiedenis, welke ruimte krijgt om zich zelf te ontwikkelen. Daarvoor is alleen het allerbeste goed genoeg.

Persoonlijk
Duurzaam
Emotie
Kwaliteit

Intimo creëert niet zomaar meubels. In al onze ontwerpen staat de sfeer dat je met de inrichting van een omgeving kunt creëren centraal. Onze meubels zijn ontworpen om te blenden met jou persoonlijkheid. De vormen van de meubels, het materiaal en de kleuren vormen samen de sfeer die er aan bijdraagt hoe jij je voelt in deze ruimte.

Creatief, warm, fris, knus of opgeruimd? Intimo maakt het praktisch en toegankelijk.

Wie zijn wij

Intimo Collection kwam voort uit samengevoegde krachten, talenten, ambities en passie van jonge ondernemers. Dat talent is terug te zien in prachtige meubels en ontwerpen die perfect passen in de moderne tijd. De liefde voor het gebruiken van verschillende materialen en kleuren geven de meubels een persoonlijke touch. Het laat goed zien uit welk hout dit creatieve talent is gesneden. Ondernemerschap zit bij ons in de genen en daarom zijn wij begonnen met het avontuur om jou de beste en mooiste meubels aan te bieden voor een mooie prijs.

En dat is ons gelukt! Bekijk onze collecties als resultaat.

Onze geschiedenis
Jarenlang vakmanschap, de laatste vakkennis, jonge veelbelovende talenten en ervaren ondernemers zijn de hoofdingrediënten voor Intimo. Onze wens is om een vernieuwing te zijn in de traditionele meubelmarkt. De talenten achter Intimo hebben samen de overtuiging dat het kan en de ambitie uitgesproken om mooie trendy kwaliteitsmeubels te leveren tegen een aantrekkelijke prijs. En we maken het waar! Hoe? Door gezamenlijke onze passie na te leven en een sterke wil en motivatie om het beste voor onze klanten na te streven. Elke hand die meehelpt om het uiteindelijke eindproduct te creëren, wordt met grote zorg gewaardeerd. Hierdoor krijgt u een product waarbij elke handeling de waardering krijgt die het verdient. Ervaar dit zelf als tevreden klant met lang en veel plezier van onze producten.

Een persoonlijke touch, zo maken wij een verschil, en dat maakt het Intimo!
Jeniffer Burns
Creative Heads Inc.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.
Mark Anderson
Creative Heads Inc.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.